Logga in och följ din pension

Här kan du logga in på Folksams Mina sidor. Genom att logga in på Mina sidor kan du följa ditt pensionssparande och omplacera dina fonder om du har valt att själv sköta det. Du ser även dina andra försäkringar du har via Folksam.
E-legitimation skaffar du enkelt genom din internetbank. Du kan även använda ett mobilt BankID när du loggar in på en dator. På så sätt kan du använda din e-legitimation oavsett var du befinner dig.

Läs mer om BankID och e-legitimation

Det säkraste sättet att logga in är att använda någon typ av BankID eller e-legitimation men du kan också beställa ett lösenord och logga in med ditt personnummer.

Om ditt barn är under 18 år ansöker du som förmyndare om lösenord till Mina sidor genom att fylla i, skriva ut och sända in bifogad ansökan. Komplettera med fullmakt enligt bifogad blankett om ni är två förmyndare som inte bor tillsammans. Direktsparande i fonder är inte tillgängligt för omyndig.

Blanketten/blanketterna skickas till:

Folksam
Box 24
872 21 KRAMFORS

När vi har tagit emot handlingarna skickar vi en kod till barnets mantalsskrivningsadress som du sedan använder för att skapa ett personligt lösenord.

Blankett för att beställa lösenord för barn under 18 år

Blankett för fullmakt

Om du inte är folkbokförd och har din aktuella adress i Sverige, beställer du lösenord till Mina sidor genom att fylla i och skicka in din aktuella adress på blanketten nedan. När vi tagit emot blanketten skickar vi hem en kod till dig som du använder för att skapa ditt personliga lösenord.

Kundservice från utlandet

+46-612 852 46

Blankett för att beställa lösenord från utlandet