Nu har vi utsett vinnarna

Utmaningen var att titta in i nyckelhålet och se din framtidsdröm och skicka in en bild som bäst visar vad du ser framför dig. Det verkar ha varit en inspirerande uppgift. Vi har fått in flera hundra bidrag. Kul att ni är engagerade och ser fram emot er pension.

Efter intensivt juryarbete har vi utsett fyra vinnare. Vi hade egentligen tänkt oss tre vinnare men kvaliteten på bidragen gav avkastning direkt så det blev en extra. Vinnarna får var sitt presentkort från Live it (värde 1 000 kronor!)

Är du vinnare så kommer vi kontakta dig via e-post om ditt pris.

Stort tack för alla kreativa bidrag och ett stort grattis till alla vinnare!

Här är de vinnande bidragen - utan inbördes ordning som det brukar heta.

Vinnare: Tomas Karlsson

Juryns motivering: En fantastisk fjällbild med stora vidder och imponerande akrobatik i gemenskap. En framtid tillsammans där ett par ger varandra stöd (bokstavligen) och upplever äventyr i balans och frihet.


Vinnare: Lasse Johansson

Juryns motivering: Ett klassiskt motiv med vacker solnedgång och en varm kontakt mellan stor och liten. En framtid med mer tid för vänner, barn och barnbarn där gemenskapen ger mening och lycka.


Vinnare: Annika Jonsson

Juryns motivering: När livet är som enklast är det också skönast. En fridfull och vacker plats fjärran från stress och press med tid för reflektion, både i sitt innersta och i den stilla vattenytan.


Vinnare: Åsa Hjalmarsson

Juryns motivering: Vägen mot framtiden sträcker ut sig och äventyret väntar kanske bakom nästa krök. En kreativ och nytänkande bild där aktivitet och stillhet balanserar varandra.