Var med i vår fototävling

Nu firar Folksam LO Pension 20-årsjubileum och vi vill fira med dig. Var med i vår fototävling på temat ”Min framtidsdröm” så du har möjlighet att vinna ett presentkort på en upplevelse från Live it.

Föreställ dig att du tittar in i nyckelhålet och ser din framtid, vad ser du då? Tävlingen går ut på just det, att du ska fotografera det som bäst beskriver din framtidsdröm och vad du vill uppleva när du slutar jobba. Berätta också varför du valde just det motivet.

En jury kommer att utse de tre mest kreativa bidragen och vinnarna får varsitt presentkort från Live it (värde 1 000 kronor). Du kan tävla till och med 31 augusti 2018.

Tävlingen är nu avslutad och vi kommer presentera vinnarna inom kort. Tack till alla som tävlade!
Tävlingen

Fotografera det motiv som bäst beskriver din framtidsdröm och vad du vill uppleva när du slutar jobba. Berätta också varför du valde just det motivet.

Vi tar endast emot digitala bilder via tävlingsformuläret. Vi tar inte ansvar för tekniken, det vill säga, om bidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller kommit fram för sent till Folksam LO Pension.

De tre tävlingsbidrag som juryn bedömer som mest kreativa belönas med varsitt presentkort från Live it. Juryns beslut går inte att överklaga.

Tävlingsperiod

Tävlingen pågår på folksamlopension.se från 27 juni 2018 till 31 augusti 2018. Vi kontaktar vinnarna per e-post efter tävlingens slut och publicerar deras namn på folksamlopension.se.

Vinster – presentkort på Live it

Värdet på vinsten är 1 000 kronor per person. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra vinster eller varor. Presentkortets giltighetstid är ett år och gäller till och med 31 augusti 2019.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten skickas senast 30 september 2018 till den e-postadress som lämnades när bidraget skickades in till tävlingen.

Personuppgifter

Vi behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR och för denna tävling samlar vi in följande uppgifter: förnamn, efternamn, telefonnummer och e-postadress.

Efter att vinnarna är utsedda och kontaktade publicerar vi deras namn på folksamlopension.se. Övriga inkomna tävlingsbidrag och tillhörande personuppgifter raderar vi efter tävlingens slut. Vinnarnas bidrag och tillhörande personuppgifter behandlar vi i enlighet med GDPR.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Ansvariga

Ansvarig för tävlingen, tävlingsvinster, tävlingsupplägg och genomförande är Folksam LO Pension.

Juryn består av: Mia Liblik, vd Folksam LO Pension. Linda Ögren och Eva Bergfeldt, Marknad, Folksam. Eventuella frågor om tävlingen kan skickas till oss via tävlingsformuläret.

Rättigheter till bilderna

Genom att du skickar in ditt bidrag till tävlingen tillåter du att Folksam LO Pension får använda bidraget om det vinner, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom Folksams LO Pensions normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.

Om du har andra människor med på bild, tänk på att du behöver ha tillstånd från dem, innan du laddar upp din bild. Det är på den tävlandes eget ansvar att det inlämnade bidraget inte står i strid med tillämplig lagstiftning samt inte innefattar rättigheter tillhörande annan part.