Vi gör det enkelt! 020-414 414

Nyckeln till en schysst pension

Vi är din egen pensionsförvaltare och vårt uppdrag är att ge dig de bästa förutsättningarna för en schysst pension. Det betyder en låg avgift, långsiktigt hög avkastning, smart pensionslösning och att ditt sparande bidrar till en bättre värld. En halv miljon medlemmar i LO:s fackförbund har redan valt att placera sin tjänstepension i vår fondförsäkring. Välj nyckeln till en schysst pension du med!

Var jobbar du? Välj din tjänstepension i listan och se vad som gäller för just dig, hur du gör ditt val och vart du vänder dig om du vill ändra något.

 

En hög avkastning som i flera år legat i topp

Vårt mål är en hög avkastning över tid för att pensionen ska bli så bra som möjligt. Vi har också haft en stabil och hög avkastning som i flera år legat i topp. Enligt Risk & Försäkring 2015 fick våra fondsparare bäst femårsavkastning bland jämförbara bolag.  

Alltid låga avgifter så att du får mer i pension

För att du ska få mer i pension har vi alltid haft låga avgifter på vår fondförsäkring och varit prispressare på marknaden. På så vis har vi sparat mer än sex miljarder åt våra kunder genom åren. Vi har faktiskt aldrig höjt avgiften - bara sänkt den flera gånger.

Smart pensionslösning utfrån din ålder

Pension ska vara smart och enkelt. Därför tar vi hand om allt åt dig och placerar pengarna smart utifrån din ålder. Vi har fyra åldersbaserade entréfonder och vill du välja fonder själv finns ”Fritt val”.

Ditt sparande bidrar till en bättre värld

Hos oss gör dina pengar nytta samtidigt som de växer. Det betyder att de investeras i företag som tar ansvar för människor och miljö. För vårt arbete fick vi 2013 utmärkelsen ”Bäst på ansvarsfull placering” av Sveriges Konsumenter.

 

 

Följ din pension på mina sidor

Genom att logga in på Mina sidor kan du följa ditt pensionssparande och omplacera dina fonder om du har valt att själv sköta det. 

Där ser du även din andra försäkringar.

Logga in på mina sidor

Vi värnar om din tjänstepension

Vi samägs av LO:s fackförbund och Folksam. Vårt uppdrag är att värna om din och övriga medlemmars tjänstepension. Företrädare för facken representerar dig i vår styrelse. 

Du kan känna dig trygg med att få de bästa förutsättningarna för en bra pension. 

Missa inte vårt nyhetsbrev!

Få nyheter, inspiration och pensionstips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Anmäl dig nu.